Je bent hier:

Attractiewinkel.nl – Dé Specialist in Verzorgde Attracties.

Attractieverhuur Bedrijf met groot assortiment opblaasbare attracties, kinderattracties, outdoor attracties, waterattracties, kermisattracties en kindertheater.

Wil je goedkope kinderattracties huren, opblaasbare attracties huren of kermisattracties huren in Nederland of België? Attractiewinkel.nl is een professioneel attractieverhuurbedrijf uit Etten-Leur (tussen Roosendaal en Breda) in Noord-Brabant. Wij verhuren attracties in met name Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Attractiewinkel is onderdeel van Arto Laros Entertainment, een familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring en een begrip in de regio! Wil je dus verzorgde, spraakmakende maar bovenal ook veilige attracties voor kinderen huren, dan ben je bij ons écht aan het beste adres.

Attractiewinkel verhuurt vele soorten kinderattracties (luchtkussens, luchtkastelen, springkussens, schminken). Daarnaast hebben we kermisattracties (kinderdraaimolen), maar ook voor grote outdoor opblaas attracties (stormbaan springkussen, opblaasbare hindernisbanen) kun je bij ons terecht. Bovendien hebben wij bijzondere attracties, alles in eigen beheer! Wat dacht je van een opblaasbare klimtoren? Deze mobiele klimtoren is met 15 meter, de grootste in Europa. Ook onze Sweeper is een échte aanrader, met presentatie is dit een waar spektakel. Wil je nieuwe attracties huren? Wij ontwikkelen regelmatig nieuwe attracties die wij aan ons assortiment toevoegen, zoals recent de Tobbedansbaan. Wil je dus nieuwe attracties huren, dan moet je ook bij Attractiewinkel.nl zijn.

Voor verhuur van alle soort kinderattracties ben je bij attractieverhuurbedrijf Attractiewinkel.nl uit Etten-Leur in goede handen.

Alle attracties in eigen beheer

Attractiewinkel.nl staat voor zorgeloze evenementen, tot in de puntjes verzorgd en altijd veilig. Je kunt er dus van op aan dat onze attracties altijd in perfecte conditie zijn en ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Veel kinderattracties, opblaasbare attracties en kermisattractie verhuren wij enkel inclusief professionele begeleiding. Wij laten niets aan het toeval over, veiligheid boven alles!

Bij Attractiewinkel.nl hebben we alle kennis en kunde in eigen huis. Veilig en schoon materiaal, fijne communicatie, nakomen van afspraken en natuurlijk unieke attracties! Deze topattracties worden grotendeels in eigen beheer ontworpen, gebouwd, onderhouden en natuurlijk geëxploiteerd. Huur je bij Attractiewinkel.nl, dan huur je bij de bron van attracties.

De belangrijkste voordelen nog even op een rij:

  1. schone, verzorgde en unieke attracties
  2. veilige attracties
  3. professionele begeleiding
  4. fijne en duidelijke communicatie

 

Betrouwbare leverancier in Nederland en België

Attractieverhuurbedrijf Attractiewinkel.nl is al jaren een betrouwbare leverancier van kinderattracties, opblaasbare attracties en kermis attracties in heel Nederland. Wij komen in heel Nederland, van Den Bosch tot Dordrecht, van Nijmegen tot Rotterdam en je ziet onze vrachtwagens vol met spectaculaire kinderattracties ook regelmatig in de buurt van Amsterdam rijden hoor. Al onze kinderattracties zijn makkelijk op iedere locatie te plaatsen. Dus of je nu een feestje hebt in de provincie Utrecht, Gelderland of Zuid-Holland of een sportief evenement in Zeeland of Noord-Brabant – Attractiewinkel.nl komt gewoon naar je toe. Ons bedrijf ligt in de grensstreek met België, voor ons dus ook geen probleem om kinderattracties of kermis attracties te verzorgen in Antwerpen of andere plaatsen in België.

Wij zijn gevestigd in het Noord-Brabantse Etten-Leur , dus natuurlijk ook voor Attractie Huren in Etten-Leur zit je bij ons goed.

Groot assortiment Opblaas Attracties

Attractiewinkel.nl heeft een groot assortiment opblaasbare attracties. Voor kleinere kinderen zijn dat bijvoorbeeld luchtkussens, grote springkussens en springkastelen. Voor grotere kinderen en  volwassenen hebben we stormbanen, opblaasbare hindernisbanen, stormbaan springkussens, een wipe-out springkussen en de opblaasbare klimtoren. We hebben ook opblaasbare waterattracties, zoals de tobbedansbaan met schuimhelling en het waterbad met waterrollers.

Verhuur van Kinder- en Kermisattracties

Naast de opblaas attracties, hebben wij als groot attractieverhuurbedrijf natuurlijk nog meer kinderattracties, zoals bijvoorbeeld kindertreinen, quads & karts voor kinderen en mini jeeps. Of wat dacht je van een kinderdraaimolen? Van deze unieke kinderdraaimolen is er geen tweede, hij staat garant voor vele uren kinderplezier. Dus ook voor draaimolenverhuur ben je bij Attractiewinkel.nl aan het juiste adres.

Ook onze spiegeltent voor schminken, glittertattoos en airbrush tattoos heeft al op een ontelbaar aantal evenementen staan shinen!  Ook voor kermis attracties kun je bij ons terecht. Wat voor kermisattracties wij verhuren? Dan moet je denken aan de kinderdraaimolen, eendjes vissen, popcorn, suikerspin en poffertjes.

Kindertheater – Kindervoorstelling

Attractiewinkel, onderdeel van Arto Laros Entertainment, is bekend geworden met zijn kindertheater. De interactieve kindervoorstellingen van Ton Laros zijn een begrip. Ton maakt van iedere kindervoorstelling een feestje! Een kindervoorstelling is een fantastische opening voor een schoolfeest, maar er kunnen ook meerdere kortere voorstellingen verspreid over een dag gedaan worden )bijvoorbeeld in een winkelcentrum of op een jaarmarkt of braderie).

Een goed evenement of feest voor kinderen organiseren?

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je daarvoor een kinderattractie, een opblaasbare attractie, een waterattractie, een outdoor attractie, een kermis attractie of gewoon een supergave en unieke attractie huren? Neem dan zeker contact met ons op! Dat kan door het invullen van het contactformulier of bel naar 06-20920622.