Yes! Dit is het begin van een supertof evenement…

U bent er bijna. Als alle attracties toegevoegd zijn aan het offertemandje bent u nog maar een paar stappen verwijderd van het begin van uw evenement. Wij vragen u uiteraard om een aantal gegevens in te vullen, deze gegevens worden enkel gebruikt voor het maken van uw offerte.

Alle aanvragen zijn op basis van beschikbaarheid, wij controleren onze planning na ontvangst van uw aanvraag. Zijn alle gewenste attracties beschikbaar? Dan volgt een definitieve offerte per e-mail. Is er geen beschikbaarheid of hebben wij aanvullende vragen, dan nemen wij telefonisch of per e-mail contact op. Heeft u dringende vragen of spoed, neem dan zelf telefonisch contact met ons op zodat wij u direct kunnen helpen.

Tot slot. De laatste stap is een druk op de knop ‘Verstuur Offerte aanvraag’. Dit gaat vast en zeker goed, maar als bevestiging krijgt u in beeld de melding ‘Succesvol Verzonden’ en volgt snel een e-mailbevestiging in uw Inbox. Geen melding en geen e-mail? Geen paniek. Neem dan even rechtstreeks contact met ons op, dan lossen we het samen op!

Attracties in uw offerteaanvraag

Uw offerte is leeg.

Ga terug naar de winkel.

** Hier kunt u de Algemene Voorwaarden de Privacy Policy nalezen.