Attractiewinkel - Banner - Over Ons

Attractiewinkel.nl is een onderdeel van Arto Laros Events uit Etten-Leur en omvat het gedeelte ‘attractieverhuur’ van dit bedrijf.

Arto Laros Entertainment is een écht familiebedrijf. Ruim 40 jaar geleden begon Ton Laros onder de naam Ton Laros Entertainment, hij is groot geworden door zijn spectaculaire kindervoorstellingen. Inmiddels is het bedrijf overgaan op zijn zoon Arto, hij heeft samen met Sandra het bedrijf verder uitgebreid met attractieverhuur, bedrijfs- en grote publieksevenementen. En zo jong als hij nog is, de 8-jarige zoon van Arto en Sandra, kan nu al niet wachten om in de voetsporen van zijn vader te treden…

Bij Arto Laros Entertainment alle kennis en kunde in eigen huis. Veilig en schoon materiaal, fijne communicatie, nakomen van afspraken en natuurlijk unieke attracties! Deze topattracties worden grotendeels in eigen beheer ontworpen, gebouwd, onderhouden en natuurlijk geëxploiteerd. Huurt u bij Arto Laros Entertainment, dan huurt u bij de bron van attracties.

Ga voor een totaalplaatje en kies daarom dé ideale partner bij de organisatie van uw evenement of feest, kies voor Arto Laros Entertainment! De combinatie van top attractieverhuur, spetterende kindershows, ruime ervaring in de organisatie van feesten en evenementen én de organisatie van jaarlijks terugkerende publiekstrekkers vindt u bij ons.